Εμπειρίες

Στο Aperitton Hotel θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια συνολική ταξιδιωτική εμπειρία.
Διοργανώνουμε εμπειρίες και δραστηριότητες που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Από
μαθήματα kayaking και scuba diving μέχρι περιηγήσεις στη Χώρα, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Παραλίες

Στη Σκόπελο υπάρχουν υπέροχες παραλίες μοναδικής ομορφιάς! Το μπλε της θάλασσας συνδυάζεται με το πράσινο των πεύκων και συνθέτουν μια μαγική εικόνα που θα συγκινήσει κάθε ταξιδιώτη. Επισκεφτείτε την παραλία Καστάνη, την Μηλιά, τον Στύμφαλο και το Βελιανό. Άλλες οργανωμένες, με beach bar και κατάλληλες για οικογένειες και άλλες πιο απόμερες, όλες οι παραλίες της Σκοπέλου θα σας ενθουσιάσουν.

Θαλάσσια σπορ

Απολαύστε συγκινητικές εμπειρίες στη Σκόπελο! Στο νησί μπορείτε να κάνετε διάφορα θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες όπως τζετ σκι, θαλάσσιο καγιάκ, όρθια κωπηλασία (SUP), αλλά να βρείτε και διάφορα παιχνίδια για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι. Κατόπιν αιτήματος, το Aperitton διοργανώνει συνεδρίες kayaking και scuba diving τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο νησί, και σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε όσο κάνετε τις διακοπές σας στη Σκόπελο.

Περιηγήσεις στη χώρα Σκοπέλου

Η πρωτεύουσα της Σκοπέλου, η Χώρα, είναι μια παραδοσιακή κωμόπολη του νησιού ιδανική για χαλαρές βόλτες. Τα γραφικά σοκάκια και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχουν μείνει αναλλοίωτα στον χρόνο. Η Χώρα είναι γεμάτη με καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Στο Aperitton Hotel διοργανώνουμε περιηγήσεις για όλους τους επισκέπτες μας που επιθυμούν να γνωρίσουν τη Χώρα σε βάθος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εργαστήρι Αγγειοπλαστικής

Στο Aperitton Hotel διοργανώνουμε μαθήματα αγγειοπλαστικής για όλους τους επισκέπτες μας που θέλουν να δοκιμάσουν μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη εμπειρία! Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατόπιν αιτήματος με τον κο Νίκο Ρόδιο, καταξιωμένο καλλιτέχνη στον χώρο της αγγειοπλαστικής με δεκάδες τιμητικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε ένα μοναδικό είδος τέχνης που θα σας συναρπάσει!

Γαστρονομία

Ποιος δε θέλει να δοκιμάσει καλό φαγητό όσο βρίσκεται στις διακοπές του; Η Σκόπελος είναι ένα νησί με σπουδαία γαστρονομία και διαθέτει πολλές παραδοσιακές συνταγές αλλά και ντόπια προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε. Δαμάσκηνα, λάδι, μέλι, γλυκά όπως αμυγδαλωτά και φυσικά η διάσημη σκοπελίτικη τυρόπιτα είναι μόνο κάποια αυτά. Στη Σκόπελο επίσης θα βρείτε φρέσκο ψάρι που μπορείτε να γευτείτε σε κάποιο από τα εστιατόρια ή ταβέρνες του νησιού.

TOP