Ταξίδι στη γεύση

Στο Aperiton Hotel αγαπάμε το φαγητό και τις παραδοσιακές γεύσεις! Γι’ αυτό και εκτός από τις υπόλοιπες υπηρεσίες και παροχές
που διαθέτουμε, το ξενοδοχείο μας προσφέρει πρωινό, σερβίρει brunch, και έχει pool bar που σερβίρει ποτά και cocktails.

Breakfast routine

Ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι δοκιμάζοντας το πλούσιο πρωινό που περιμένει όλους τους επισκέπτες του Aperiton στη Σκόπελο! Το πρωινό σερβίρεται από τις 8:00 έως τις 11:00 στη βεράντα τους ξενοδοχείου μας, η οποία έχει θέα στον χώρο της πισίνας. Το πρωινό διαθέτει μεγάλη ποικιλία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και παραδοσιακές συνταγές του νησιού.

Bites & Drinks

Ζήστε μαγικές στιγμές στο χώρο του pool bar από το πρωί ως το βράδυ! Από τις 12:30 έως τις 17:00 υπάρχει διαθέσιμο brunch το οποίο αποτελείται από γλυκά και αλμυρά πιάτα τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου από ντόπια προϊόντα. Το brunch μπορεί να σερβιριστεί στο χώρο της πισίνας ή στο δωμάτιο σας. Εκτός από το brunch, στο pool bar θα βρείτε καφέ, φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά και παγωτά. Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ το ετοιμάζουμε για εσάς δροσερά cocktails και ποτά, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε χαλαρώνοντας κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Η χαμηλή μουσική και η ευχάριστη ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα ζεστό σκηνικό για όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας.

TOP